duminică, 14 iunie 2015

Review: Masca de păr Kallos Latte


        Hello! Am avut destul timp să testez și să meditez asupra produsului Kallos, și anume masca de păr Latte. Precum știți, am luat-o la început de ianuarie, conștientă fiind că nu prea mai aveam nici măști de păr nici balsamuri de păr prin casă.
         Conform DivaHair: Masca de păr Kallos Latte este special concepută pentru părul deteriorat, extrem de uscat sau degradat, în urma tratamentelor chimice la care a fost supus: vopsit, permanent, etc. Conține proteine de lapte care hrănesc cuticula de păr în profunzime și o lasă mai moale și mai catifelată.”
         E adevărat că pe părul meu vopsit de câteva ori și netuns cu anii l-a lăsat mai moale și catifelat, dar nu mi-a reparat și din punct de vedere estetic părul, tot despicat arăta, așa încât la sfârșit de mai mi l-am tăiat. Masca se aplică ușor pe păr, o las un timp să acționeze (pe cutie scrie că undeva la 5 - 10 minute dar niciodată n-am cronometrat cât stau eu cu ea pe păr), se clătește cam greu din punctul meu de vedere. Nu am nevoie de o cantitate prea mare din mască, deci e foarte spornică, o cutie de aproximativ 250 ml îmi ajunge foarte mult, nu pot zice exact cât căci o mai folosesc și pe post de gel de ras pentru anumite zone ale corpului. Cutia în care vine ambalată varianta de 250 ml e măricică puțin, dar seasupra ei pun un șampon sau o sticlă de altceva și deja e foarte ok de depozitat. Și trebuie să menționez faptul că masca are un miros de caramele cu lapte ce persistă în părul meu.
        Are un raport calitate / preț bunicel. Prin Oradea, am văzut produse Kallos prin Auchan, iar varianta de 250 ml a măștii de păr Kallos Latte costă aproximativ 6 lei.
        Notă acordată: 8,5 / 10.

2 comentarii:

  1. sa stii ca nu exista nimic pe fata pamantului care sa te scape de firele de par despicate, doar foarfeca :) masca mie mi-a placut, am incercat-o in urma cu vreo 12-23 ani cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am și tuns, deja mă săturasem de vârfurile mele despicate și de faptul că parcă n-avea nicio formă

      Ștergere