duminică, 12 iulie 2015

Noutățile de la Lidl


        Hello! N-am uitat de articolele de acest gen, dar în ultima perioadă mi-am făcut mai greu puțin timp să tot caut informații pentru diverse articole, printre care și acest tip de articol.
         Se pare că urmează o nouă săptămână XXL la Lidl iar eu voi fi supusă unui stres și mai mare din cauza aceasta, nu mi-e de ajuns examenul de licență, formalitățile pentru internshipul de la Qubiz și faptul că teoretic ar trebui să golesc dulapurile din apartamentul bunicii decedate în mai ca să pornim o dată cu reamenajarea lui, acum trebuie să văd cum fac față și tentației de a nu face prăpăd prin Lidl la raionul cu gelurile de duș. Plus c-am mai văzut niște obiecte de birotică și niște ceasuri tare drăguțele plus haine de pat. La ce-mi poate sta mie capul la 1 fără ceva noaptea, când scriu acest articol?
        Acum vă voi lăsa în compania altor articole, căci mai am de învățat pe luni (pe mâine, teoretic):

        Noapte bună vă doresc!

2 comentarii:

  1. Oferta la gelurile de dus e foarte tentanta. As incerca si gomajul mentionat de tine. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu că sună foarte tentant, de aceea m-am dus aseară în Lidl să nu-mi fac păcate cu mami în săptămâna asta, că și așa am 3 geluri nedesfăcute + cele 2 desfăcute... oricum, îmi voi face păcate cu gelurile de duș Fa din Kaufland, la mine în oraș le vor reduce până pe la vreo 6 lei...

      Gomajul respectiv e ok, dar cantitatea e cu 2 tăișuri: nu faci risipă dar e cam scump...

      Ștergere