luni, 27 iulie 2015

Review: Benzile de ceară rece Gerocossen


        Hello! După o lună bună de când le-am testat, cred c-a venit timpul să vă împărtășesc părerile despre benzile de ceară rece de la Gerocossen. Sunt sigură că majorității fetelor o să li se pară util review-ul, dacă n-au mai citit despre produs.
        După dezamăgirile oferite de produsele similare de la Sesu și chiar Veet din verile trecute, m-am gândit că n-o să mai folosesc nicodată benzi de ceară rece, dar curiozitatea și Alina lui Brumărel m-au făcut să le acord o șansă și nu mi-a părut rău chiar deloc.
        Aceste benzi sunt mai spornice și mai bune ca cele de la Veet și Sesu, dar nu sunt perfecte, căci îmi mai lasă fire de păr pe care trebuie să le iau cu altceva, cu aparatul de ras de obicei în cazul meu. Dar îmi plac 2 lucruri (mă rog, efecte) la acest produs: firele smulse cu benzile acestea cresc mai greu (cam 2 săptămâni bune cel puțin) și mai subțiri. După ce desfac benzile, pot să le folosesc ca atare cam de 1 - 2 ori iar apoi le mai pot refolosi de 1 - 2 ori dacă le reîncălzesc la lumânare, mie mi se pare mai ok să le reîncălzesc la lumânare decât prin alte metode. Până la genunchi mie îmi trebuie cel puțin 2 pachete de câte 20 de benzi pentru că sunt foarte păroasă și neepilându-mă prea des sau constant, firele mele au timp berechet să se îngroașe (nu prea folosesc fuste, rochii sau pantaloni mai scurți așa că nu consider că am nevoie să fiu epilată constant). După ce termin cu epilarea, folosesc fie șervețelele îmbibate cu ulei care vin în pachete fie ulei de copii mici (gen cel de la Johnsons Baby) îmbibat pe niște dischete demachiante sau prosoapre de hârtie căci sunt mai groase și nu-mi rămân pihe pe piele.
        Categoric le voi recumpăra, mai ales că-s spornice și costă aproximativ 6 lei / pachet de 20 de benzi de ceară rece în Auchan; curios, dar doar acolo le-am găsit.
         Notă acordată: 9,5 / 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu