luni, 19 octombrie 2015

Ce-am mai făcut în săptămâna ce-a trecut #2

         Hello! Cum vi-am mai povestit și săptămâna trecută, mi-a plăcut foarte mult genul acesta de postări, așa încât atâta vreme cât postările acestea vor avea câțiva clienți, eu le voi continua.
         Azi nu prea am chef să fac o detaliere foarte bine definită pe zile, dar asta e.
         Despre săptămâna ce s-a-ncheiat, pot spune c-a fost săptămâna plimbărilor prin magazine. Vreau să zic că am ajuns de 2 ori prin Kaufland, o dată prin Lidl și cu toate astea am mai ajuns și în 2 zile la Facultatea de Științe, din cele 4 în care-ar fi trebuit să dau pe acolo. Într-una din zilele de chiul n-am avut chef să ies din casă iar în cealaltă am fost anunțați de cadrul didactic că din varii motive, nu vom ține laboratorul respectiv.
         Să nu uit de următorul lucru: marți seara am băgat în teste săpunul solid de la Dove și doar pe el l-am folosit. După 5 întrebuințări, încă nu m-a convins că produsul în sine își merită banii, încă sunt de părere că prețul mai ridicat e consecința brandului.



       Pe lângă cele de mai sus, am mai lucrat și la niște friendship bracelets, plus că am început să recuperez din urmă articolele restante de pe celelalte bloguri; ce-i drept, încă mai am enorm de multe de recuperat, dar vă las linkurile către ce-am programat săptămâna ce-a trecut:

  • http://andaamidala.blogspot.ro/2015/02/eu-sunt-numarul-patru-de-pittacus-lore.html
  • http://andaamidala.blogspot.ro/2015/03/cateva-idei-despre-seria-divergent-de.html
  • http://andaamidala.blogspot.ro/2015/02/allegiant-de-veronica-roth.html
  • http://ale-ella-diary.blogspot.ro/2015/09/30-de-lucruri-interesante-despre-mine.html
  • http://ale-ella-diary.blogspot.ro/2015/10/leapsa.html
        Pe lângă asta, m-am mai ocupat de punerea pe olx.ro u majorității mileurilor pe care le am de vânzare. Și am mai terminat și pliculețele de ceai din cutia de mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu