joi, 1 octombrie 2015

Review: Crema de mâini Dove Intensive Nourishing


        Hello! Azi vă povestesc despre o cremă de mâini pe care am luat-o pe la începutul lunii iulie din Auchan (articolul respectiv despre cumpărături aici). Țin minte că în perioada respectivă am avut câteva zile în care mi s-a descuamat foarte agresiv pielea mâinilor, așa încât aveam nevoie de o cremă de mâini foarte eficientă. Cum de-am ales o cremă Dove? Probabil instinct de moment, dar nu-mi pare rău.
        N-am reușit să consum foarte multă cremă din tub din cauza faptului c-am lăsat-o la părinți cât am stat la propriul meu apartament, iar acum am trimis-o într-una dintre genți s-o folosesc pe la facultăți. Și sinceră să fiu, aștept să se termine această cremă de mâini, șamponul din uz, măcar un antiperspirant și un „parfum” înainte de a face o nouă postare de genul „empties”; știu că-s puține lucruri, dar care se consumă foarte greu.
        Am dat pe crema aceasta 6,28 lei și încă cred că se găsește la un preț în jurul acestei valori, am mai văzut-o săptămâna trecută prin Kaufland la un preț asemănător.
        Îmi place foarte mult la această cremă efectul de hidratare combinat cu faptul că nu lasă o peliculă atât de grasă pe mâinile mele ca Atrix-ul la care mă supără faptul c-am nevoie de 2 - 3 spălări pe mâini să elimin complet crema. Singurul lucru cu care nu mă împac 100% la cremă e iar mirosul, ca la săpunul de ieri.
         De la mine, această cremă are nota 9,5 / 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu