vineri, 29 ianuarie 2016

Review: Săpunul solid Camay Romantique


        Hello! Cum mai sunteți? Eu în sfârșit am terminat cu examenele pe săptămâna asta, măcar cu asta m-am ales, zic asta pentru că azi trebuie să fac recepția unei mașini de spălat haine așa încât mă voi trezi mai devreme și sper să apuc să mă uit peste cursurile „pe care trebuie să le pregătesc” pentru luni.

        Pentru azi am ales să vă vorbesc despre săpunul solid Romantique de la Camay. L-am luat din Kaufland cu gândul că mama nu mai avea săpun solid în săpuniera ei, dar ghiciți ce? Avea unul de rezervă, așa încât m-am ales eu cu el. A costat undeva la 1,8 - 2,5 din câte-mi amintesc. Cred că a fost un fel de nostalgie, am avut (mi l-am cumpărat chiar înainte de Crăciun din Realul de pe Calea Aradului, acum veți găsi acolo Auchan-ul) prin clasa a opta gelul de duș Camay Romantique. Are un  miros plăcut, feminin, curăță bine pielea fără a o usca, plus că e destul de spornic.

        Mi-a plăcut îndeajuns de mult să-i dau o notă de zece, nu face ceva din ceea ce promite. Nu cred că l-aș recumpăra din vreo trei motive: nu prea folosesc săpunuri solide, mai am destule tentaţii la capitolul săpunuri solide, am o lungă listă de aşteptare la capitolul chestii pentru duş.

2 comentarii:

  1. Si eu m-am uitat in ultima perioada pe la rafturile cu sapun solid, cred ca as incerca un Camay din aceleasi considerente!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nostalgiile astea, nu-i așa? Mi-e dor de gelurile de duș Camay... Nu știu ce s-a-ntâmplat cu ele...

      Ștergere