luni, 1 februarie 2016

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #17

        Hello! Cum mai sunteți?

        Pentru mine a fost o săptămână destul de stresantă, am avut patru examene în trei zile - bine, la unul nu ne-a mai chemat profa pe la facultă, s-a mulțumit să-i trimitem ce-am lucrat pe mail -, am mai avut și o zi de lucru în fostul șantier din Rogerius constând din spălat vase și recepționat


una alta trebuincioase casei, am terminat de citit încă o carte și am mai progresat cu alta, așa încât sunt destul de varză. Și azi am un examen la care sunt total nepregătită, probabil din cauza faptului că e de tocit trei pagini și ceva pentru materia respectivă. Dacă n-avem cum copia, am cam belit-o.




        Totuși, m-am delectat cu un fil, și anume „Good Will Hunting”, a fost superb filmul.


        Nu înțeleg de ce unii profi ne mai cară pe la facultă din moment ce am avut de lucru, de exemplu, să vedem două lecții video de pe o platformă nici măcar lansată încă și oricum a trebuit să-i facem un document de feedback pe care să i-l trimitem pe mail, se putea să ne pună să-l facem în engleză și să le strângă pentru ale trimite la companie; nu-nțeleg de ce a trebuit să venim doar pentru a-i asculta pe vreo 9 - 12 colegi spunându-le pe Skype unor angajați ai firmei ce și cum. Sau nu înțeleg de ce mâine mai trăbă s-apărem pe la facultă de vreme ce i-am trimis profei pe mail proiectul și documentația = referat necesare.

        Mai am așa, o mare nedumerire: ce carte să încep să citesc în continuare...


        Prima și ultima carte din colajul de mai sus sunt terminate, mai am trei opțiuni din care să aleg; aș înclina spre „Prețul libertății”, nu de alta, dar „Copii Dunei” și cartea despre Spartacus fac parte din serii și m-aș ocupa de ele mai târziu.

        Apropo, abia aștept ziua de joi, pe lângp faptul că trebuie să merg prin oraș să mă informez despre ceva anume și să mă ocup de câte ceva prin Rogerius, plus c-aș trece prin Lidl să văd noua colecție de cosmetice, nu de alta, dar mi s-a mai împuținat puțin colecția de cosmetice. Aseara mi s-a terminat și gelul de duș Cien Orange Sky, iar în seara asta preconizez să mi se termine și varianta Lemon Kick, așa încât la părinți voi rămâne doar cu un săpun solid Fa, un gel de duș Cien și foarte puțin șampon anti-mătreață Cien pe care-l folosesc pe post de gel de duș.

        Că tot ceni vorba de cosmetice, preconizez că articolul despre preferatele lunii ianuarie va apărea joi sau vineri, veți vedea la momentul respectiv, dar mă bucur deoarece nu prea am timp pentru moment de poze, plus că voi reuși să termin mai multe recipiente în care probabil mai am maxim 10% din produsul respectiv.

        Cam atât pentru ziua de azi. O săptămână plăcută și spornică vă doresc s-aveți!

2 comentarii:

  1. bafta multa la examen. si eu incerc sa imi caut treaba prin lidl, poate poate reusesc sa miros gama noua de cosmetice. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!


      Din câte scria în revistă, abia joi vor apărea...

      Ștergere