sâmbătă, 13 mai 2017

Review: Crema de mâini Eveline Cosmetics cu glicerină și aloe vera bio


       Hello! Cum mai sunteți? Astăzi sunt în ton cu vremea depresivă de afară și voi scrie despre o cremă de mâini pe care a cumpărat-o mama dar nu ne prea place la niciuna dintre noi.
         Încep prin a menționa că am văzut crema asta de mâini prin Kaufland la aproximativ 5 - 6 lei.
     Ambalajul scrie că cremaar trebui să hidrateze intens, să pigmenteze (??? what???), să hrănească profund, să regenereze și să întărească unghiile. Pentru mine șimama a fost clar că nu hidratează intens, nu hrănește profund și nici nu regenerează pielea așa cum scrie pe ambalaj, și asta probabil și din cauza faptului că are o textură mult prea ușoară pentru așa ceva; nu știu dacă întărește sau nu unghiile, aici chiar nu știu ce să vă menționez iar faza cu pigmentarea chiar n-am înțeles-o. 
       Ce mai pot menționa e faptul că dacă dozezi ca lumea crema, intră chiar ușor în piele ceva în genul în jumătate de minut, deci aici e iarăși ok, se datorează aceleași texturi.
        Ca o concluzie, crema primește un mare NU, n-o s-o recumpărăm defel și are o notă de doar 5 / 10, se merită reaplicată de-a lungul zilei, dar n-o văd potrivită pentru somn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu