duminică, 10 septembrie 2017

Îmi plac săpunurile cu măsline (partea I: Cien XXL)


        Hello! Cum mai sunteți?
       Deși zilele calde sunt pe ducă, totuși, Săptămâna XXL va mai reveni cândva în Lidl, așa încât vă scriu câteva cuvinte și despre varianta cu măsline a săpunului Cien XXL (la 1 litru).
        Săpunul de față l-am cumpărat cred că la sfârșit de aprilie sau mai, nu mai țin bine minte, cred că era sfârșit de aprilie, totuși. Eram curioasă în legătură cu el după ce mai încercasem altul cu măsline și-mi plăcuse. Are parfum proaspăt, verde, numai bun de uns pe suflet în zilele calde, dar, cu toate astea, pare a usca ușor mâinile dacă uiți să te dai cu cremă pe ele, așa cum pățesc eu în ultimele 2 - 3 săptămâni.
        Produsul este o rezervă, are 1 litru și se găsește prin Lidl în Săptămânile XXL sau, eventual, și în prima săptămână de după asemenea „promoții” dacă nu trec. Mi se pare destul de spornic, eu îl consum în vreo 2 luni atât pentru spălatul mâinilor cât și la duș ocazional, dar se consumă atât de greu că stau mult pe acasă fiind în căutarea unui job, pentru cineva care stă 8 - 9 ore la job și locuiește singur sigur se va consuma mult mai greu, poate în vreo 4 - 5 luni. Costă undeva la 5,5 - 6 lei.
         Nota mea: 9,5 / 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu