vineri, 8 septembrie 2017

O cremă Neutrogena care nu m-a dat pe spate


      Hello! Cum mai sunteți?
     Pentru astăzi vreau să vă scriu despre un produs de la care aveam așteptări foarte mari dar care s-au prăbușit, efectiv. Produsul în cauză este crema de mâini fără parfum de la Neutrogena, pe care o găsiți în variante de față, la 50 ml în Magnetic (la 13 lei), lângă piața din Rogerius, sau în Carrefour-urile mari din Era Shopping Park sau Complexul Comercial (mall-ul) Lotus (la 18 - 19 lei).
    Crema aceasta se absoarbe greu, dacă ești atentă, te dai cu ea seara când te pui la culcare iar în dimineața următoare încă o mai simți pe mâini. Mi se pare și destul de grasă.
      O mare nemulțumire e reprezentată de orificiul de dozare care extrem de minuscul, îngreunând și mai mult scoterea produsului din tub, de parca faptul că e o cremă grasă nu crea îndeajuns de multe dificultăți în procesul de scoatere a produsului.
     Pe lângă toate de mai sus, același lucru îl face și crema de mâini Cien SOS hand Concentrate în condiții de 75 ml pentru 4,75 lei.
      Prin urmare sunt dezamăgită de sistemul de dozare foarte ineficient și de prețul exorbitant pe care îl are în comparație cu produse identice mai ieftine din comerț. Nu aș putea recomanda produsul. Nota mea: 2 / 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu